Om oss

Totalentreprenør innen rørfornying.

Rask og effektiv service

Vårt mål er å løse dine problemer innen vann og avløp – raskt og effektivt. Sparer deg for unødvendige utgifter - og belastninger for miljøet.

Høytrykks-Vakta AS så dagens lys i 1988, og har siden løst problemer innen vann og avløp i hele Norge. I 2018 fisjonerte Høytrykks-Vakta AS for å synliggjøre firmaets allsidighet. HTV Rørfornying AS og HTV Entreprenør AS så da dagens lys. Firmaene drives i dag med felles ledelse og felles sentralbord, og et tett samarbeid.

Vi har ansatte som har over 10 års erfaring fra rehabilitering av avløpsrør med strømpeforing. Vi hjelper våre kunder med alt fra planlegging og prosjektering av løsning, til utføring av selve rørfornyingen.

HTV Rørfornying sin målsetning er å spare deg for unødvendige utgifter, samtidig som belastningen på miljøet reduseres. Dette gjør vi ved å løse dine problemer innen vann og avløp effektivt med riktig utstyr og kompetanse.

Vi skal være den foretrukne leverandøren av gravefri rørfornying til privat og næringsmarkedet i Oslo og Viken!

 

Vår DØGNVAKT gjør oss også til den foretrukne leverandøren til utbedring av akutte rørfornyingsoppdrag over hele Østlandet. 

Våre ansatte

Placeholder bilde

Tommy Andersen

Avdelingsleder Rørfornying

Placeholder bilde

Stein Vidar Fjeldvang

Operatør rørfornying

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi har spesialkompetanse innen vår bransje. Kontakt oss for en gjennomgang av ditt prosjekt.

Kontakt oss