Aktuelt

Siste nytt fra Høytrykks-Vakta Gruppen 

Kontakt oss
 • Høytrykks-vakta Gruppen
  26/02/2023 - HTV 0 Kommentarer
  Våre tjenester

  HTV Gruppen, som består av Høytrykks-vakta AS, HTV Rørfornying AS og HTV Entreprenør AS, tilbyr et bredt spekter av tjenester innen drift, vedlikehold og fornying av vann- og avløpssystemer – I HELE NORGE! Med hovedsete sentralt i Lillestrøm kommune, er det naturlig at vårt primære nedslagsfelt er på det sentrale Østlandet, men vi tar på oss større prosjekter over hele landet!

  -Vi er dine problemløser innen vann og avløp

  Les mer
 • Rørfornying
  19/02/2023 - HTV 0 Kommentarer
  Hvorfor gravefri rørfornying?

  Svaret er enkelt! Denne metoden for fornying av rør er både rimeligere, raskere og langt mindre inngripende enn ved konvensjonell graving og rørlegging. Dette gjør også rørfornying til en mer miljøvennlig løsning! Bra for lommeboka og bra for miljøet!

  Les mer
 • Galvanisert vannledning
  14/10/2022 - HTV 0 Kommentarer
  Lekkasjer på private vann- og avløpsrør

  At vann- og avløpsrør fungerer tenker man nok ikke over til daglig, men mange har nok opplevd et tett avløp eller en vannlekkasje en gang i tiden. 

  Les mer

Vi søker operatører til rørfornying

Vi leter etter 2 nye ansatte til stillingen som Operatør rørfornying. Det vil bli gitt opplæring på bruk av spesialutstyr og arbeidsmetode. Hos oss inngår du i et tett team, hvor du er nødt til å både samarbeide med kolleger og arbeide selvstendig. 

 

Vi søker deg som er teknisk innstilt og  løsningsorientert. Bakgrunn innen vann- og avløpsarbeider er en fordel, men ikke et krav. 

Du må ha førerkort klasse C1, og kunne beherske norsk både skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr god lønn, og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Vi jobber 4 dagers uker, med arbeidstid 07-17, mandag - torsdag.

Oppmøtested: Lindeberg (Lillestrøm kommune)

Send søkad til Tommy@htv.as

Button Text Ta kontakt hvis du er interessert i stillingen

Følg oss på sosiale medier

Ønsker du å følge oss på sosiale medier? Her kommer det stadig nye oppdateringer, konkurranser og annet nytt.